Na een tijdje alleen Instagram te hebben gebruikt, leek het mij fijn om ook een website te beheren. Zo staan alle wildplukavonturen op één overzichtelijke plek. De website is nog vol in opbouw, maar uiteindelijk wil ik allerlei toffe dingen met jullie delen! In het menu kun je diverse plantjes vinden per seizoen, hoe je deze kunt herkennen en gebruiken. Ook zal ik een aantal recepten online zetten om van de plantjes te maken. En wie weet komt er ook ooit nog eens een webshop om heerlijke producten te bestellen of je aan te melden voor workshops.
Houd de website dus goed in de gaten voor updates!

Liefs, Onkruidvrouwtje.


DISCLAIMER
Ik, Lianne (onkruidvrouwtje) ben niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruiken van de kruiden op deze website. Ik deel alleen de kennis die ik heb opgedaan vanuit diverse studieboeken. Je bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor wat je eet. Ik ben geen arts en geef geen medische adviezen. De artikelen op deze website zijn dus ook geen medische adviezen. Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt en mogen niet gebruikt worden door derden.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *